Naši sponzorji

V nedeljo 31. maja 2015 so člani našega društva organizirali mednarodno tekmovanje v ribolovu s palico iz zasidranega čolna - 14. POKAL SOLINAR STRUNJAN.

Tekmovanje je bilo ekipno, vsako ekipo sta sestavljala po dva tekmovalca iz istega kluba. Tekmovanja se je udeležilo devetnajst ekip iz Italije in Slovenije. Lovila se je bela riba, najkrajša dolžina ribe je bila predpisana s 17 cm razen špara, ki ni smel biti krajši od 15 cm. Tekmovanje je trajalo 5 ur in je potekalo v lepem vremenu in na mirnem morju ter skladno z veljavnimi predpisi »Pravilnika o tekmovanju v trnkarjenju na morju«.

Prvo mesto je kakor lani zasedla domača ekipa. Naš mladinec Jan Krajcar je skupaj z Benjaminom Martinčičem ujel 27 veljavnih rib - največ med vsemi ekipami.

Prvim trem ekipam so bile podeljene medalje in pokali, podeljen je bil pokal za najtežjo ribo, zmagovalna ekipa je prejela prehodni pokal.


1. mesto je osvojila ekipa RD Solinar Strunjan v sestavi Jan Krajcar, Benjamin Martinčič


2. mesto je osvojila ekipa PLK Koper v sestavi Bojan Furlan, Zdenko Grando


3. mesto je osvojila ekipa Kit Kranj v sestavi Danjan Vrhovnik, Andrej Kristan

Najtežjo ribo je ujela ekipa PLK Koper v sestavi Bojan Furlan, Zdenko Grando.


Vsi zmagovalci

Tekmovanje smo ob prisotnosti vseh udeležencev tako tekmovalcev, spremljevalcev in organizatorjev zaključili v restavraciji Avtokampa Strunjan.

Najlepše se zahvaljujemo vsem, ki so pomagali pri organizaciji in izvedbi, kakor tudi vsem sponzorjem, ki so prispevali nagrade za tekmovalce oziroma kakorkoli drugače pomagali.

Rezultati tekmovanja pa so objavljeni v priponki.

We use cookies
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nekateri od njih so bistveni za delovanje strani, medtem ko drugi pomagajo izboljšati to stran in uporabniško izkušnjo (piškotki za sledenje). Sami se lahko odločite, ali želite dovoliti uporabo piškotkov ali ne. Upoštevajte, da če jih zavrnete, morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcionalnosti spletne strani.