Naši sponzorji

LEP USPEH NAŠIH MLADINCEV

Ribiško društvo »ORADELA« Piran je v soboto 18.04.2015 organiziralo "Odprto prvenstvo Občine Piran v trnkarjenju s palico iz zidane obale v kategoriji U13, U16 in U21".
V kategoriji U16 sta nastopala JAN KRAJCAR in ALEKS ERJAVEC. Nastopalo je več kot 50 tekmovalk in tekmovalcev iz Slovenije, Italije in Hrvaške. Tekmovanje je bilo posamično kakor tudi ekipno in je potekalo v dveh sektorjih na zidani obali med Fornačami in Piranom.

Naši mladi tekmovalci so pod vodstvom naših izkušenih tekmovalcev lovili izjemno. Na podelitvi sta se posebej veselila Jan in Aleks. Jan je bil v kategoriji U16 posamično absolutni zmagovalec z 9 ulovljenimi ribami in skupno težo 760gr. Z Aleksom, ki je ujel 10 rib (418gr) in bil posamično tretji pa sta zasedla tudi 1. mesto kot ekipa.

Nekaj slik tekmovanja:

Jan in Aleks - 1. mesto ekipno

v akciji ...

We use cookies
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nekateri od njih so bistveni za delovanje strani, medtem ko drugi pomagajo izboljšati to stran in uporabniško izkušnjo (piškotki za sledenje). Sami se lahko odločite, ali želite dovoliti uporabo piškotkov ali ne. Upoštevajte, da če jih zavrnete, morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcionalnosti spletne strani.