Tekmovanja in prireditve

Ni dogodkov

Obvestila

Naši sponzorji

V nedeljo 25. maja 2014 so člani našega društva uspešno organizirali že tradicionalno mednarodno tekmovanje v ribolovu s palico iz zasidranega čolna - 13. POKAL SOLINAR STRUNJAN.

Tekmovanje je bilo ekipno, vsako ekipo sta sestavljala po dva tekmovalca iz istega kluba. Tekmovanja se je udeležilo štirinajst ekip iz Italije in Slovenije. Lovila se je bela riba, najkrajša dolžina ribe je bila predpisana s 17 cm razen špara, ki ni smel biti krajši od 15 cm. Tekmovanje je trajalo 5 ur in je potekalo v lepem vremenu in na mirnem morju ter skladno z veljavnimi predpisi »Pravilnika o tekmovanju v trnkarjenju na morju«.

Na naše veliko veselje je prvo mesto zasedla domača ekipa. Naš mladinec Jan Krajcar je skupaj z Benjaminom Martinčičem sploh prvič nastopil na mednarodnem pokalnem tekmovanju in se odlično znašel med člani. V bodoče mu želimo še veliko podobnih uspehov!

Prvim trem ekipam so bile podeljene medalje in pokali, podeljen je bil pokal za najtežjo ribo, zmagovalna ekipa je prejela prehodni pokal.


1. mesto je osvojila ekipa RD Solinar Strunjan v sestavi Jan Krajcar, Benjamin Martinčič


2. mesto je osvojila ekipa slovenske mladinske reprezentance v sestavi Matej Šimčič Rupert, Domen Semprimožnik
3. mesto je osvojila ekipa Menola Izola v sestavi Joško Mattias, Kristina Mattias


Najtežjo ribo je ujela ekipa Arbun München v sestavi Anton Fellner, Renato Mestrič (ribon 285gr).

Tekmovanje smo ob prisotnosti vseh udeležencev tako tekmovalcev, spremljevalcev in organizatorjev zaključili v restavraciji Avtokampa Strunjan.

Najlepše se zahvaljujemo vsem, ki so pomagali pri organizaciji in izvedbi, kakor tudi vsem sponzorjem, ki so prispevali nagrade za tekmovalce oziroma kakorkoli drugače pomagali.

Rezultati tekmovanja pa so objavljeni v priponki.

Attachments:
Download this file (Pokal Solinar 2014 - rezultati.pdf)Pokal Solinar 2014 - rezultati.pdf[ ]11 kB