Tekmovanja in prireditve

Ni dogodkov

Obvestila

Naši sponzorji

V nedeljo 27. maja 2012 so člani našega društva uspešno organizirali že tradicionalno mednarodno tekmovanje v ribolovu s palico iz zasidranega čolna - 11. POKAL SOLINAR STRUNJAN.

Tekmovanje je bilo ekipno, vsako ekipo sta sestavljala po dva tekmovalca iz istega kluba. Tekmovanja se je udeležilo šestnajst ekip iz Italije in Slovenije. Lovila se je bela riba, najkrajša dolžina ribe je bila predpisana s 17 cm razen špara, ki ni smel biti krajši od 15 cm. Tekmovanje je trajalo 5 ur in je potekalo v lepem vremenu in na mirnem morju ter skladno z veljavnimi predpisi »Pravilnika o tekmovanju v trnkarjenju na morju«.

Prvim trem ekipam so bile podeljene medalje in pokali, podeljen je bil pokal za najtežjo ribo, zmagovalna ekipa je prejela prehodni pokal.1. mesto je osvojila ekipa PLK Koper v sestavi Zlatko Gjerkeš, Bojan Furlan
2. mesto je osvojila ekipa Oradela Piran v sestavi Denis Loboda, Mladen Simčič
3. mesto je osvojila ekipa A2 v sestavi Andrej Štirn, Aleksander Škraban

Najtežjo ribo je ujela ekipa Porporela Koper v sestavi Obrad Arnautovičm Sergij Pavlič

Tekmovanje smo ob prisotnosti vseh udeležencev tako tekmovalcev, spremljevalcev in organizatorjev zaključili v restavraciji Avtokampa Strunjan.

Najlepše se zahvaljujemo vsem, ki so pomagali pri organizaciji in izvedbi, kakor tudi vsem sponzorjem, ki so prispevali nagrade za tekmovalce oziroma kakorkoli drugače pomagali.

Rezultati tekmovanja pa so objavljeni tukaj:

Datoteke:
pdf-11 pokal_solinar_2012_-_rezultati HOT

(0 votes)

PrenesiUstvarjeno
Velikost
Prenosov
Petek, 17 Julij 2015 19:17
12.42 KB
1,222