Tekmovanja in prireditve

Ni dogodkov

Obvestila

Naši sponzorji

Ribiško društvo »ORADELA« Piran je v soboto 14.04.2012 organiziralo "Odprto prvenstvo Občine Piran v trnkarjenju s palico iz zidane obale v kategoriji U16 in U21".
V kategoriji U16 sta nastopali tudi ekipi našega društva v sestavi TIMOTEJ SUŠA / JAN KRAJCAR in JAN DEBELJAK / MATEO KOMADINA. V kategoriji U16 je nastopalo 43 tekmovalk in tekmovalcev iz Slovenije, Italije in Hrvaške, medtem ko je pri starejših bilo le 8 prijavljenih. Tekmovanje je bilo posamično kakor tudi ekipno in je potekalo v dveh sektorjih na zidani obali med Fornačami in Piranom.

Naši mladi tekmovalci so bili sicer med najmlajšimi (najstarejši ima komaj 12 let), vendar so pod vodstvom naših izkušenih tekmovalcev lovili izjemno in prehiteli marsikaterega starejšega tekmovalca. Na podelitvi sta se posebej veselila Timotej in Jan. Timotej je bil v kategoriji U16 posamično absolutni zmagovalec z 32 ulovljenimi ribami in skupno težo nekaj več kot 1900gr, z Janom pa sta zasedla odlično 2. mesto kot ekipa. V naši drugi ekipi sta Jan in Mateo odlično lovila in se borila kot mlada leva. Imela sta malo smole glede izžrebane pozicije, kjer je bilo ribe manj, vendar sta bila na koncu vseeno med boljšimi. Uradnih končnih rezultatov ob zaključku prireditve še niso imeli in jih bomo objavili naknadno.

Nekaj slik iz podelitve:

Timotej - zamgovalec U16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Timotej (v sredini) - absolutni zmagovalec U16

Timotej in Jan - ekipno drugo mesto U16

Ekipno - zmagovalci U16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Timotej in Jan - 2. mesto ekipno

Timotej in Jan - medalje in pokal

naši mladi upi z medaljami in priznanjem

Vsi zmagovalci prireditve

vsi najboljši prireditve Piran open 2012