Tekmovanja in prireditve

Ni dogodkov

Obvestila

Naši sponzorji

Kapitan NEMOV soboto 5. septembra smo se najbolj zagnani člani našega društva zbrali ob dogovorjeni uri na našem stalnem zbornem mestu.....v mandraču Štjuža. Vremenske prognoze niso
narekovale najbojših obetov (močna burja) pa vendarle smo v sončnem jutru še nekaj časa vztrajali, da bi se pogoji izboljšali. Žal je postajalo čedalje bolj zapleteno in vodstvo tekmovanja se
je odločilo, da prestavimo tekmo na popoldanski čas. Dobili smo se okoli 13. ure vsi razpoloženi, da pokažemo kaj znamo.

Razdeljeni smo bili v parih s tem, da prvih šest na društveni lestvici ni smelo biti skupaj. Nagrada pa je bila letna ribolovna dovolilnica oz. 1/2 po posamezniku.
Pogoji pa so bili še veliko slabši kot zjutraj. Samo pogledali smo se med seboj in padla je odločitev. Preprosto rekli smo si, gremo.

Vaganje
Veliki valovi, nasprotni tok vode, močan veter....kot bi bili artisti v cirkusu smo v čolnih premagovali različne težave. In lovili. Presenetljiva zmagovalca sta se prešerno veselila svojega uspeha.....seveda pa ni šlo brez klasičnih "društvenih pripomb".
Še ena težka in vendarle lepa ter prijetna ribiška izkušnja. Predvsem pa spodbuda in druženje resnično tistih, ki jim to nekaj pomeni.

1. mesto:     Aleksander Škraban & Franci "Loki" Kolenc

Zmagovalca

 

 

 

 

 

 

2. mesto     Aleš Trbižan & Sebastjan Sosič

3. mesto     Beno Martinčič & Co.

Ob povratku je bilo tudi malo "tuširanja", vendar to pri tekmovalcih ni vplivalo na dobro voljo ....

Tusiranje ob povratku