Naši sponzorji

Dragi prijatelji!

V prodaji so letne ribolovne dovolilnice za sezono 2019. Cena ribolovnih dovolilnic je 85,00 EUR. Znesek je mogoče nakazati na račun [SI56 2900 0005 1245 248] Ribiškega društva Solinar (na plačilni nalog obvezno napišite svoje ime in naslov, kamor želite, da vam pošljemo dovolilnico) ali pa jo prevzamete pri Aljoši Tomšiču v gostilni "MANJADA" v Izoli (po predhodnem telefonskem dogovoru).

A) Za pridobitev ribolovne dovolilnice morate obvezno posredovati sledeče podatke:

  • IME in PRIIMEK
  • DATUM ROJSTVA
  • STALNO PREBIVALIŠČE (ulica, hišna št., poštna št. in kraj)
  • ŠTEVILKO OSEBNEGA DOKUMENTA (dovolilnica bo veljavna le s tem dokumentom)

Podatki lahko pošlete po el. pošti na info(@)rd-solinar.net.

B) Za veljavnost letne ribolovne dovolilnice pa morajo biti OBVEZNO izpolnjeni tudi sledeči pogoji:

  • VELJAVNA ČLANSKA IZKAZNICA
    • V kolikor je še nimate, nam prosim posredujte vaše podatke. Izkaznico morate nositi s seboj in jo na zahtevo inšpektorja pokazati skupaj z dovolilnico in osebnim dokumentom.
  • VRNJEN OBRAZEC ZA VODENJE SEZNAMA DNEVNEGA ULOVA (2017)
    • Skladno z določili 16. člena Pravilnika o prostočasnem ribolovu je izvajalec športnega ribolova dolžan izpolnjen obrazec za vodenje seznama dnevnega ulova vrniti nosilcu javnega pooblastila za izdajanje ribolovnih dovoljenj najkasneje do 15. januarja za preteklo koledarsko leto.

Obrazce za vodenje seznama ulova je potrebno vrniti na sedež Zveze za športni ribolov na morju Slovenije, Cesta Zore Perello Godina 3 v Kopru najkasneje do predvidenega datuma za vsa izdana ribolovna dovoljenja za preteklo koledarsko leto.

V kolikor ti dokumenti ne bodo prinešeni oz. dostavljeni na sedež zveze bo za dovoljenja izdana v obdobju od 01.12.2018 do 15.01.2019 objavljen uradni preklic dovoljenja (številka dokumenta!), o preklicu pa bo seznanjen tudi MKGP in ribiški inšpektor. Pri vseh nadaljnjih iskalcih letnih ribolovnih dovolilnic pa se bo tekoče preverjalo istovetnost opravljene obveznosti do 15. januarja za preteklo koledarsko leto.

TO POMENI

Kdor ne bo vrnil “kartončka”, ki ga je dobil z letno ribolovno dovolilnico, mu dovolilnica po 15. januarju NE BO VELJAVNA. Veljati bo začela zopet, ko bo “kartonček” predan Zvezi za športni ribolov na morju Slovenije.

TO SO ZAKONSKA DOLOČILA (pravilniki in zakon), KI VELJAJO ZA VSE ČLANE VSEH KLUBOV.

  • Vsi, ki želite, lahko ob vplačilu nove letne dovolilnice “kartonček” vrnete tudi RD Solinarju, ki jih bo posredoval na zvezo.
  • V kolikor ste “kartonček” založili oz. izgubili, lahko zaprosite ZŠRMS za izdajo dvojnika.

C) Obenem vas želimo obvestiti o sledečih novostih in spremembah

  1. Gotovinska plačila zaradi prevelikih administrativnih ovir in stroškov ne sprejemamo!
  2. Zveza za športni ribolov na Morju Slovenije izdaja brezplačno člansko izkaznico za vse člane!
    • Za pridobitev izkaznice je potreben tudi podatek o letu rojstva. Tega podatka v društvu nimamo, ker ga nikoli nismo beležili. Zato vas obveščamo, da v kolikor bi želeli pridobiti  to izkaznico, nam ob nakupu ribolovne dovolilnice za leto 2018 posredujete tudi podatek o letu rojstva (lahko Aljoši Tomšiču osebno, pisno ali po elektronski pošti).

Kopijo plačane položnice za letne ribolovne dovolilnice s svojimi osebnimi podatki lahko pošlete po el. pošti na info(@)rd-solinar.net.

Kontaktni podatki za prevzem letnih ribolovnih dovolilnic:

  • Aljoša Tomšič (031-534.810)
    "MANJADA PU NAŠE" - Izola / Simonov zaliv

V kolikor si imel pri našem klubu letno dovolilnico že letos, lahko dvigneš novo dovolilnico takoj pri Aljoši Tomšiču (predhodno ga pokliči po telefonu).

Pogoj je le predhodno plačilo 85,00 EUR na račun društva.

 

Vsem želimo vesele praznike in veliko uspeha v prihajajočem letu!

We use cookies
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nekateri od njih so bistveni za delovanje strani, medtem ko drugi pomagajo izboljšati to stran in uporabniško izkušnjo (piškotki za sledenje). Sami se lahko odločite, ali želite dovoliti uporabo piškotkov ali ne. Upoštevajte, da če jih zavrnete, morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcionalnosti spletne strani.