Naši sponzorji

V nedeljo 7. maja 2017 so člani našega društva organizirali mednarodno tekmovanje v ribolovu s palico iz zasidranega čolna - 16. POKAL SOLINAR STRUNJAN.

Tekmovanje je bilo ekipno, vsako ekipo sta sestavljala po dva tekmovalca iz istega kluba. Tekmovanja se je udeležilo šestnajst ekip iz Italije, Hrvaške in Slovenije. Lovila se je bela riba, najkrajša dolžina ribe je bila predpisana z 18 cm razen špara, ki ni smel biti krajši od 15 cm. Tekmovanje je trajalo 5 ur in je potekalo v lepem vremenu in na mirnem morju ter skladno z veljavnimi predpisi »Pravilnika o tekmovanju v trnkarjenju na morju«.

Prvo mesto je kakor lani zasedla domača ekipa. Jan Krajcar in Beno Martinčič sta ujela 25 veljavnih rib in dosegla 2.324 gramov.

Naša druga ekipa, Ljubo Trbižan in Erik Špeh, je ujela 16 veljavnih rib, kar je z 1.571 grami zadostovalo za drugo mesto.

Tretje mesto je z 11 ribami in skupno težo 1.477 gramov osvojila ekipa MARINAR iz Kranja v sestavi Mohorič Jože in Roman Rugelj.

Prvim trem ekipam so bile podeljene medalje in pokali, podeljen je bil pokal za najtežjo ribo, zmagovalna ekipa je prejela prehodni pokal.


1. mesto je osvojila ekipa RD Solinar Strunjan v sestavi Jan Krajcar, Beno Martinčič



2. mesto je osvojila ekipa RD Solinar Strunjan v sestavi Ljubo Trbižan, Erik Špeh

3. mesto je osvojila ekipa Marinar Kranj v sestavi Mohorič Jože, Rugelj Roman

Najtežjo ribo je ujela ekipa KOKOT iz Kranja v sestavi Petkovšek/Kovačič.


"zmagovalci"


"gasilska"


Tekmovanje smo ob prisotnosti vseh udeležencev tako tekmovalcev, spremljevalcev in organizatorjev zaključili v restavraciji hotela Mirta.

Najlepše se zahvaljujemo vsem, ki so pomagali pri organizaciji in izvedbi, kakor tudi vsem sponzorjem, ki so prispevali nagrade za tekmovalce oziroma kakorkoli drugače pomagali.

Rezultati tekmovanja pa so objavljeni v priponki.
Več slik najdete na https://www.facebook.com/RDSolinar/

We use cookies
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nekateri od njih so bistveni za delovanje strani, medtem ko drugi pomagajo izboljšati to stran in uporabniško izkušnjo (piškotki za sledenje). Sami se lahko odločite, ali želite dovoliti uporabo piškotkov ali ne. Upoštevajte, da če jih zavrnete, morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcionalnosti spletne strani.